Gépjárművek külföldről

Az Ön megbízásakor fontos a bizalom! Részünkről maximálisan számíthat erre, hiszen egy évtizede ez a munkánk alapja, az ügyfelünk maximális megelégedése alapján, szájhagyomány útján történő ajánlás. Nincs jobb érzés, mint, amikor elégedett partnerünk ajánl bennünket barátainak, rokonainak, ismerőseinek.

Vásárlás menete

A holnapunkon kiválasztja az ön számára megfelelő gépjárművet kapcsolatba kerül velünk először telefonon keresztül utána pedig emailen tudunk továbbítani önnek még több képet az autóról!

Kérésére az Ön által adott szempontok alapján felkutatjuk a kívánt járművet! Kérjük adja meg az önnek szimpatikus autó sajátosságait – segítünk.

Szerződéskötés

Szerződéskötéskor személyesen találkozunk, ekkor pontosítjuk az autó végleges vételárát és a vásárlás további menetét.

Forgalomba helyezési költségek

A gépjármű forgalomba helyezési költségek minden autónál más és más összeget von maga után függ az évjáratától kilowatt, lóerő teljesítménytől, eltérőek egyben a környezetvédelmi besorolása is egy nagyon fontos szempont. Ha összességében megtalálta az ön számára legkedvezőbb ár érték arányú gépjárművet, kérjük lépjen velünk kapcsolatba és kiszámoljuk önnek mennyibe kerülne a gépjármű teljeskörű forgalomba helyezése!

 

Külföldi gépjárművek előnyei

A külföldről behozott autók nagy előnye, hogy az esetek legnagyobb részében az itthon találhatókénál jobb a műszaki, esztétikai állapotuk! Általában még az idősebb,vagy többet futott modellek is rendelkeznek vezetett szervizkönyvvel, szakszervizben javítottak, sok közülük sérülésmentes! A nyugat európai tulajdonban lévő gépkocsik rendszeresen, időben megkapják az időszaki szervizt, márkaszervizben, jellemzően gyári alkatrészekkel javítják őket, így nem kell tartanunk akár 160 000 km-t futott modellektől sem! Az üzleti élet sajátosságai és a nagy távolságok miatt ez átlagos futásteljesítménynek mondható pár éves modellek esetén is,de bizonyosak lehetünk abban, hogy járművünk különösebb gond, probléma nélkül fog szolgálni minket további ugyanilyen távon. Ezek a km-ek többségében autópályán, illetve jó minőségű utakon, normális tempóban teltek, így az alkatrészek nem voltak olyan nagy igénybe vételnek, kopásnak kitéve. Az előélet, a nyugati autóknál általában szintén rendezettebb, mint Kelet-Európai társaiknál.

Ha nem is mindig találunk jobb árfekvésűt a hazai kínálatnál, bizonyosra vehető, hogy ezért rendezettebb állapotú,karbantartott, biztosabban leellenőrizhető, így összességében kedvezőbb ár-érték arányú gépkocsihoz juthatunk.

 

Kérdései vannak?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Pataki László

Ügyvezető

Telefon: +36706321193

Email: iroda@halottaskocsi.hu

Bella Gábor

Irodavezető

Telefon: +36306882303

Email:bella.gabor@golfcar.hu